hits

Hvor skal jeg begynne...

Denne uken har gått så sykt fort og svært lite innlegg. Men joda det skal jeg si dere, jeg har hatt en veldig travel uke og det hele startet på mandags kveld hvor meg skulle til min "svigerinne" og venninnen hennes for å se på Harry Potter maraton, men i det jeg skulle gå ned trappen skled jeg ned og falt rett på ropa og ryggen om jeg slo hodet kan jeg ikke huske. Men det stoppet meg ikke med å gå å se på film, hehe! da jeg kom opp snakket vi egentlig masse mens filmen sto på i bakgrunnen. da klokken ble rett over ni gikk strømmen og fant ut at vi skulle spille litt politisk ukorrekt som jeg skrev i sist innlegg. men strømmen kom forsatt ikke tilbake i 23-tiden da jeg egentlig hadde planer om å gå hjem så jeg ventet enda lengre og klokken passerte vel rett over 00.00 da strømmen kom tilbake og ikke nok med det så mistet jeg hele dekning på telefonen og turte da ikke gå hjem før den kom og jeg var altså hjemme rett før 01.00 og skulle opp kjempe tidlig med ei venninne som fulgte meg til Kristiansand for å møte en psykologspesialist. Det gikk egentlig overasket bra og fikk svar på noe jeg har urt på i mange år nå. som jeg tenkte å skrive et eget personlig innlegg om. Vi tok toget inn da vi aldri tar tog lengre, vi koste oss kjempe masse sammen! 

Da jeg kom hjem slappet jeg bare av for jeg var kjempe sliten etter å snakket om masse gammelt som jeg prøver å glemme, men som plager meg fortsatt. Men nok om det. Det ble kveld og fikk besøk av ei anna venninne jeg ikke har vert med på kjempe lenge og det var virkelig kjempe koselig! Vi kjaste og fjaste tok oss en liten kjøretur for å se på noe gøy (hemmelig). Da jeg kom hjem igjen skulle jeg "bare" ned i leiligheten og tror du jammen ikke jeg klarte å sli ned trappa igjen (skal legge ved bildet av trappa) og slo meg enda mer. Endte opp meg å ringe mamma for å fortelle at jeg hadde sklidd ned trappa vår to ganger og at jeg hadde så vont i hode at jeg ikke turte sove så mamma her vert her så og si til inatt fra tirsdag. Både mamma og svigermor har vært kjempe snille og behjelpelige. Uten de altså, hehe..! Så det er grunnen til at jeg har vært veldig lite aktiv her. før å bruke mobil og data minst mulig på grunn av hodet skal slappe av, jeg er enda ikke god og har kjempe vont i ryggen å hode enda men jeg måtte gi dere en forklaring =)  

Men det blir nok bedre og holder som sagt på med flere personlige innlegg ti dere men må lese gjennom så mange ganger for å være sikker. Det blir spennende fordi jeg vet t jeg sikkert får uhyggelige kommentarer på ulike ting men jeg klarer desverre ikke bry meg om hva folk mener eller sier om meg lengre! =) 

Håper du har en fin Torsdag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie Haddeland

Marie Haddeland

19, Kvinesdal

Denne siden handler om små innblikk i min hverdag, jeg er samboer, eier av verdens fineste hjerteknuser (hund) og to flotte katter!

Kategorier

Arkiv